>Početna >Forum >Ostalo >Prodaja fotografija
Prodaja fotografija
05.10.2009. the_wind
Spol: M
Ime: Tomislav Maras
Articles: 0
Slike: 0
Poruka: 0Prodaja fotografija Pozdrav,
Kako sam novi na forumu, prvo cu se kratko predstavit:
Tomislav, 24 godine, po zanimanju sam web dizajner.
Kako se bavim izradom web stranica, stalno sam u potrazi za fotografijama koje bih mogao iskoristiti prilikom izrade.
Uglavnom dolazim do njih dopustenjem ostalih webmastera da iskoristim njihove ili otkupljujem autorska prava.
Dopustenje se dobiva jako rijetko tako da sam uglavnom osuden na otkupljivanje autorskih prava. Tu vidim vašu priliku da i vi prodajete svoje uratke. Kako se bavite fotografijom, sigurno vam nije problem ispuniti minimalne uvjete za prodaju putem interneta. Napisao sam blog gdje možete saznati nesto više o tome. Nadam se da možete iskoristiti ove informacije, iako se sam nisam nikada bavio prodajom vec samo oktupom.
Na blogu nisam naveo više providera jer nisam siguran jeli moguće prodavati jednu sliku na više mjesta (ako netko posjeduje tu informaciju neka je podjeli sa nama).
I još me zanima gdje mogu pogledati vaše fotografije i jeste li zainteresirani za suradnju. Draže bih mi bilo ostaviti novce vama nego nekima strancima.
10.10.2009. tomislav
Spol: M
Ime: Tomislav Veseljak
Articles: 0
Slike: 0
Poruka: 2Prodaja fotki zainteresiran sam za suradnju oko prodaje fotografija......fotografijom se bavim 8-9 god...nesto analogno, nesto digitalnom....
mozes mi se javiti na mail tomislav@kset.org oko detalja
pozdrafff