• POČETNA
  • VIJESTI
    • » događanja
  • FOTOSAJAM
  • ČLANCI
    • » enciklopedija
    • » foto savjeti
    • » fotopisi
    • » područja
    • » povijest
    • » vježbe
  • RECENZIJE
  • FORUM
  • GALERIJA
  • LINKOVI
  • Udruga
    • » marketing
    • » udruga
    • » kontakt

>Početna >Forum >Predstavljanje >Pozdrav od mene

Pozdrav od mene

Nova poruka

09.01.2009.
ivona
Spol: F
Ime: Ivona -
Articles: 0
Slike: 0
Poruka: 4

Hay svima!!

Ja sam Ivona. Jako volim fotografiju makar sam u tome jos zelena. Sliknem tu i tamo koju fotku, onak, samo rekreativno :)))

26.07.2009.
mbukal
Spol: M
Ime: Mladen Bukal
Poruka: 6
Pozdrav
totalni sam početnik i od opreme imam sony dsc-h10 sa "wide 07" i "tele 17" predlečama, 2 baterije (960 i 1100 mAs) i  ms pro duo kartice (2gb i 4gb) i kupio sam u algebri knjigu "digitalna fotografija i osnove obrade" pa učim na veliko i od ovog foruma očekujem pomoč u svakom trenutku i u svakom pogledu
27.07.2009.
Goran Katić
Ime: Goran Katić
Articles: 210
Slike: 404
Poruka: 271
Pozdrav i tebi:) Nadam se da nećeš samo šutiti, nego nešto i napisati kao npr. što te točno zanima....
27.07.2009.
mbukal
Druga stepenica

druga stepenica

imam dslr-like sony dsc-h10, ms pro duo 2 i 4 gb kartice, np-bg1 960 i 1100mAs baterije, wide 0758 i tele 1758 predleče, te torbu u kuju to sve stane da je lako mibilno a opet sve na jednom mjestu, slikam po doma i samo za sebe (familijarne slike i eventualno nešto sa puta), pitam za savjet iskusne majstore fotografije dali mi se isplati mijenjati taj komplet za neki pravi dslr i koji ako se isplati a i koliko bi to koštalo ili je ovo za moje navedene potrebe dovoljno,(zadovoljan sam sa kompletom u svakom pogledu ali ono ljudsko me tjera - možda treba više)?????

27.07.2009.
mbukal
evo donosim nova iskustva, slikao sam na krstitkama kod frenda, ajja nebu išlo to sa kompaktom ma koliko on bio dobar, ne stigne se sa njim uloviti trenutak - aparat je prespor u svakom pogledu, bez puno svjetla tj. na malo višem asu npr.600 i širokokutnoj predleči a bez blica jer slikam dijete slika je dosta zrnata, i na kraju slike se ne mogu bog zna kako obraditi u ACDSee programu koji imam (mislim da nije do programa sigurno bi bilo isto da imam i ps)
28.07.2009.
Goran Katić
Najbolji primjer razlike između kompakta i SLR-a.:)
28.07.2009.
mbukal

kaj bi mi ti preporučil od dslr a da ima slične mogučnosti kao ovaj komplet koji imam sada

29.07.2009.
mbukal

evo ja nebi šutio ali ili sam na krivoj stranici ili me nitko ne doživljava zato što nemam bolju opremu

29.07.2009.
Goran Katić
Nisi, nisi, samo su drugi jako šutljivi, srame se:)

29.07.2009.
Goran Katić

Znaš onu: "Koliko para, toliko muzike"Sve zavisi koliko love na kraju želiš potrošiti. Za početak  odaberi koji sistem želiš - Canon, Nikon ili neki treći sustav. Uzmi neki kit objektiv za početak (mada nemoj zaboraviti da ti objektiv daje fotku, a ne aparat - tako da je blesavo uzimati ultra jaki fotić i kit objektiv). 

Što se tiče izbora opreme,ti ćeš tu opremu koristiti, pa je blesavo da ti netko drugi bira. Barem napravi neki uži izbor.

1 2 3
Nova poruka

Ako ste izgubili lozinku kliknite ovdje!
User
  • New Image
  • Login
  • Registracija
-

Autorska prava © 2005-2010. Svijetfotografije.com. Sva prava pridržana. Reproduciranje, prijenos, distribucija ili spremanje dijela ili cjeline sadržaja u bilo kojem obliku prije pisanog dopuštenja, zabranjeno je. Svi zaštitni znaci ili trgovački nazivi su vlasništvo njihovih vlasnika. Stranice je najbolje gledati u FireFoxu, Internet Explorer 6+, Netscape 7+, ili Opera 8 u rezoluciji 1024 x 768 na više.