>Početna >Forum >Predstavljanje >Pozdrav od mene
Pozdrav od mene
| 21.10.2007. | |
|---|---|
|
gogo Spol: M
Ime: Goran Šimunec Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 14 |
Pozdrav od mene |
| Pozdrav svima. Zovem se Goran, imam 33 god, oženjen, zmajček Mia stara 6 let. Fotografijom se bavim totalno amaterski od ranih dana, s ponekim pauzama. stari mi je nenamjerno usadio ljubav prema fotografiji. Uvijek se španciral s nekim opakim Minoltama. Ovom prilikom izražavam veliko žaljenje što je ta vrhunska marka, na veliku žalost, nestala s ovog svijeta. Koliko god da ju je Sony kupio...
Koristim Pentaxa K100D s pripadajućim kitom, dodatnom Sigmom 18-125, a u fazi smo nabavke nekih starih dobrih prime-ova 35, 50, 80, 120 ili sličnih...
Pozdrav i dobro svjetlo svima želim (ili stakla s čim manjim f-om:)) |
|
| 26.10.2007. | |
|
rom@nski Spol: M
Ime: Roman Avdagić Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 2 |
Pozzdrav |
| Eto kao i Gogo se bavim fotkanjem od malih nogu s manjim ili većim rrazmacima no da ne trkeljam puno tu moje fotke će vam najviše reć o meni www.romanskiphoto/photo
|
|
| 29.01.2008. | |
|
Jan I Spol: M
Ime: Jan Iveta Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 4 |
Pozdrav svima! |
| Moje ime je Jan, studiram arhitekturu, 19 mi je let tek. Fotografija me počela zanimati prije kojih 4 godine i od tada se bavim njome kad god stignem. Koristim Canon 400 D, s Sigminim , Canonovim i Tamronovim objektivima.... Moja galerija nalazi se na ptičici.hr pod korisničkim imenom Black_Cross.
|
|
| 28.08.2008. | |
|
lajp Spol: M
Ime: Filip Laješić Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 2 |
Filip aka lajo |
| Pozdrav svi korisnicima foruma svijetfotografije.com Moje ime je Filip Laješić, novalja sam u svijetu fotografije, iako me to oduvijek zanimalo i impresioniralo. Imam 16 godina, fotografijom sam se počeo baviti prije gotovo godinu dana iako čisto amaterski, nadam se da tu nije kraj moje "fotografske" karijere. Drago mi je da sam postao član zajednice koje cijeni fotografiju. Toliko od mene... pozdrav svima |
|
| 07.09.2008. | |
|
travalja Spol: M
Ime: Igor Travalja Articles: 0 Slike: 5 Poruka: 1 |
Pozdrav!!! |
| Zovem se Igor,imam 30g. Fotografijom se bavim već neko vrjeme. Amater,čisto hobi. Koristim Olympus E-510. eto da se phvalim uzeo ja E-520
|
|
| 06.11.2008. | |
|
teuta Spol: F
Ime: Ana Ismaelli Articles: 0 Slike: 2 Poruka: 2 |
Pozdrav svima! |
| I ja se fotografijom bavim već neko vrijeme s kraćim pauzama. Fotkam kad stignem i kad mi baterije nisu prazne. Nadam se ugodnom druženju! |
|
| 12.11.2008. | |
|
Lava Spol: M
Ime: Slaven Dobroslavić Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 2 |
Amater |
Pozdrav svima. Evo da ne bi ste mislili da sam bot, makar to po znanju o fotografiji i bio. :) Zovem se Slaven Dobroslavić, 36 god, iz Mostara, sretno oženjen. Odavno sam zaljubljen u fotografiju, a od prekjučer i ponosni vlasnik Canon SX10 aparata. Sada se nadam malo ozbiljnije pozabaviti digitalnom fotografijom, a rekli su mi da je ovo pravo mjesto za dosta naučiti.
|
|
| 17.11.2008. | |
|
Scemby Spol: M
Ime: Dražen Skender Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 2 |
Pozdrav svima! |
Zovem se Dražen Skender i živim u Vrbovskom - Gorski kotar. Fotografijom se bavim polu profesionalno.Posjedujem Canon 400D sa kit objektivom i sada imam neke nedoumice oko toga kako dalje pa Vas molim za pomoć. Dali nabaviti novi bolji objektiv ili kupiti bolji fotić i objektiv.Razmišljam o Canon 5D.I tu je dilema dali uzeti novu dvojku ili jeftiniju jedinicu.Koji objektiv uz njega(jedan ili dva).Preporučate li mi nešto drugo? Slikam vjenčanja,prirodu i sportske događaje.
HVALA SVIMA NA POMOĆI. |
|
| 17.11.2008. | |
|
Goran Katić Spol: M
Ime: Goran Katić Articles: 210 Slike: 404 Poruka: 271 |
|
Moj bi ti savjet bio stari 5D ili 40D. Neznam dal ti je toliko bitno imati Full frame. Preporučam radije puno bolje objektive kad već snimaš svadbe. Ipak ljudima nemreš prodati poluoštre slike.
|
|
| 19.11.2008. | |
|
Scemby Spol: M
Ime: Dražen Skender Articles: 0 Slike: 0 Poruka: 2 |
Canon 50D |
| Šta mislite o 50D u kitu sa EF S 18-200 IS |
|